Onko sinulla kysymyksiä?

00800 9255 2000

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Etsi hakusanalla tai selaa eri kategorioita

OHJEAIHEET

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Voinko peruuttaa tai muuttaa tilaustani?

Jos haluat peruuttaa tai muuttaa tilaustasi, ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme (00800 9255 2000). Suurimman osan muutostoiveista voimme toteuttaa ongelmitta ennen kuin tilaus menee painoon. Tilauksen statuksen voit tarkastaa asiakastililtäsi. Koska painamme tuotteet vain sinua varten, pyydämme sinua tarkistamaan ne huolellisesti ennen tilauksen jättämistä.

Voinko saada kustannusarvion?

Tottakai, lähetämme sinulle mielellämme tarjouksen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@teamshirts.fi) ja kerro toiveistasi, ideoistasi ja designeistasi - tai käytä tätä: kysymyslomake. Saat meiltä sitten kustannusarvion yleensä 1–2 työpäivän kuluessa.

Toimituspäivä

Toimitusajan saat nopeimmin selville käyttämällä alla olevaa toimitusaikalaskuriamme. Anna sitä varten tilauksesi päivämäärä. Otathan huomioon, että tilaukset, joiden maksutapana on etukäteismaksu, käsitellään vasta maksun saavuttua tilillemme.

Mitä teen, jos minulla on kysyttävää suunnittelusta?

Olemme tukenasi kaikenlaisissa toimitukseen liittyvissä vaikeuksissa. Tuotekokoja, kuvaformaatteja ja painomenetelmiä koskevaa tietoa voimme jakaa koska tahansa.

Voinko maksaa tilaukseni ilman arvonlisäveroa?

Tilauksista tulee maksaa kaikki tilausvahvistuksessa ilmoitetut kustannukset (arvonlisävero, postikulut jne.).

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Käytössäsi ovat seuraavat maksuvaihtoehdot:

Mitä tapahtuu, kun olen jättänyt tilauksen?

Varmistaaksemme sinulle ja tiimillesi parhaan mahdollisen painotuloksen, tarkastamme kaikki tilaukset ennen kuin ne menevät painoon. Katsomme, että grafiikoiden laatu ja niiden asemointi ovat kunnossa sekä valitsemme parhaan painatusmenetelmän. Teemme muutoksia tietenkin vain sinun luvallasi. Jotta kaikki sujuu pikaisesti, suosittelemme, että annat tilauksessa puhelinnumerosi tai tarkastat sähköpostisi säännöllisesti.

Mitä painatusmenetelmiä käytämme?

Koska tarkastamme kaikkien tilaustenne designien laadun vielä kerran, valitsemme samalla myös optimaalisen painatusmenetelmän designillenne. Ette siis voi valita sitä itse suunnitteluosiossa. Otamme tietenkin toiveenne huomioon, jos ne ovat teknisesti toteutettavissa. Jätettyänne tilauksen voitte neuvotella asiasta asiakaspalvelumme kanssa ( tai 00800 9255 2000).

Mistä tuotteeni hinta koostuu?

Tuotteen hinta koostuu tuotteen hinnasta ja käsiteltävien tuotteen puolten lukumäärästä (etu- ja takaosa, hihat...). Veloitamme kiinteän tulostushinnan sivua kohden. Käyttämiesi värien ja kuvioiden määrä tai kuhunkin tuotteeseen lisätty yksilöllinen nimi ja numero eivät vaikuta hintaan. Monimutkaisista prosesseista, kuten ja , aiheutuu kertaluonteinen lisäkustannus. Normaali toimitus on ilmainen kaikille tilauksille.

Miltä palautussäännöt näyttävät?

Jos tilaamassasi tavarassa on puutteita (esim. koska painatuksessa on tapahtunut virhe), otamme tuotteen ilman muuta takaisin ja palautamme rahasi, tai lähetämme sinulle uuden paidan.

Voinko tilata näytekappaleita?

Voimme lähettää sinulle näytekappaleen – tai kun olet epävarma ko’oista myös useampia painatuksettomia näytekappaleita.

Security Incident July 2021

We recently became aware that an unauthorized third party may have gained access to parts of our platform. We took immediate steps to protect our data from this attack and are actively investigating this issue. Our business operations were not affected by this incident and all systems are running normally.

Mitä postikuluja saattaa syntyä?

Standardi-lähetys on ilmainen. Express-lähetyksen hinnan löydät taulukosta.

Huomioi printin koko suhteessa tuotteen kokoon

Jos palvelimelle lataamasi grafiikan asemointi ei onnistu, se johtuu useimmiten siitä, ettei aineisto sovellu valitsemaasi tuotteeseen. Hengittäviä materiaaleja varten tarvitsemme vektoritiedostoja. Vektorigrafiikat koostuvat viivoista, ympyröistä ja käyristä, minkä vuoksi niitä voidaan suurentaa ja pienentää ilman laadun heikkenemistä. Vektorigrafiikoiden luominen on mahdollista sellaisilla ohjelmilla kuin Corel Draw, Adobe Illustrator tai Inkscape. Luonnostellessa tulee ehdottomasti ottaa huomioon alla olevat vihjeet. Kun lataat printtiaineistosi palvelimelle, tarkistamme automaattisesti näiden ehtojen täyttymisen ja muokkaamme sitä tarpeen vaatiessa. Esimerkiksi suurennamme liian pieniä printin osia, jotta painatus pysyy myöhemmin kiinni t-paidassa. Jos automaattisia muutoksia ei voida tehdä, sinulle ilmoitetaan asiasta. Mutta ei painatus siihen kaadu. Ota yhteys palveluumme ja mainitse printin tunnus, joka näkyy palvelimelle ladattaessa. Graafikkomme muokkaavat aineistoasi painatusta varten käsityönä, täysin ilmaiseksi.

YHTEYS