Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Etsi hakusanalla tai selaa eri kategorioita

OHJEAIHEET

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Milloin toimitus on odotettavissa?

Toimitusajan saat nopeimmin selville käyttämällä alla olevaa toimitusaikalaskuriamme. Anna sitä varten tilauksesi päivämäärä. Otathan huomioon, että tilaukset, joiden maksutapana on etukäteismaksu, käsitellään vasta maksun saavuttua tilillemme.

Mitä postikuluja saattaa syntyä?

Standardi-lähetys on ilmainen. Express-lähetyksen hinnan löydät taulukosta.

Mitä tapahtuu, kun olen jättänyt tilauksen?

Varmistaaksemme sinulle ja tiimillesi parhaan mahdollisen painotuloksen, tarkastamme kaikki tilaukset ennen kuin ne menevät painoon. Katsomme, että grafiikoiden laatu ja niiden asemointi ovat kunnossa sekä valitsemme parhaan painatusmenetelmän. Teemme muutoksia tietenkin vain sinun luvallasi. Jotta kaikki sujuu pikaisesti, suosittelemme, että annat tilauksessa puhelinnumerosi tai tarkastat sähköpostisi säännöllisesti.

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Käytössäsi ovat seuraavat maksuvaihtoehdot:

Milloin saan tukkualennusta?

Saat tukkualennusta vähintään 6 tuotteesta. Siihen ei vaikuta, onko kyseessä 6 samanlaista tai erilaista tuotetta. Voit siis tilata samalla esim. t-paitoja ja collegepuseroita. Myös kaikki painatukset voivat olla erilaisia. Alennusasteikkomme näyttää tältä:

Mistä tuotteeni hinta koostuu?

Tuotteen hinta määräytyy kolmesta osasta: perushinnasta, painatuksen hinnasta ja TeamShirts-ryhmäalennuksesta. Jokaiseen osatekijän hintaan on mahdollista vaikuttaa ja niin säästää kokonaiskuluissa.

Voinko maksaa tilaukseni ilman arvonlisäveroa?

Tilauksista tulee maksaa kaikki tilausvahvistuksessa ilmoitetut kustannukset (arvonlisävero, postikulut jne.).

Voinko tilata näytekappaleita?

Voimme lähettää sinulle näytekappaleen – tai kun olet epävarma ko’oista myös useampia painatuksettomia näytekappaleita.

Mitä teen, jos minulla on kysyttävää suunnittelusta?

Olemme tukenasi kaikenlaisissa toimitukseen liittyvissä vaikeuksissa. Tuotekokoja, kuvaformaatteja ja painomenetelmiä koskevaa tietoa voimme jakaa koska tahansa.

Miksi en voi asemoida palvelimelle lataamaani printtiä?

Jos palvelimelle lataamasi grafiikan asemointi ei onnistu, se johtuu useimmiten siitä, ettei aineisto sovellu valitsemaasi tuotteeseen. Hengittäviä materiaaleja varten tarvitsemme vektoritiedostoja. Vektorigrafiikat koostuvat viivoista, ympyröistä ja käyristä, minkä vuoksi niitä voidaan suurentaa ja pienentää ilman laadun heikkenemistä. Vektorigrafiikoiden luominen on mahdollista sellaisilla ohjelmilla kuin Corel Draw, Adobe Illustrator tai Inkscape. Luonnostellessa tulee ehdottomasti ottaa huomioon alla olevat vihjeet. Kun lataat printtiaineistosi palvelimelle, tarkistamme automaattisesti näiden ehtojen täyttymisen ja muokkaamme sitä tarpeen vaatiessa. Esimerkiksi suurennamme liian pieniä printin osia, jotta painatus pysyy myöhemmin kiinni t-paidassa. Jos automaattisia muutoksia ei voida tehdä, sinulle ilmoitetaan asiasta. Mutta ei painatus siihen kaadu. Ota yhteys palveluumme ja mainitse printin tunnus, joka näkyy palvelimelle ladattaessa. Graafikkomme muokkaavat aineistoasi painatusta varten käsityönä, täysin ilmaiseksi.

Mitä painatusmenetelmiä käytämme?

Koska tarkastamme kaikkien tilaustenne designien laadun vielä kerran, valitsemme samalla myös optimaalisen painatusmenetelmän designillenne. Ette siis voi valita sitä itse suunnitteluosiossa. Otamme tietenkin toiveenne huomioon, jos ne ovat teknisesti toteutettavissa. Jätettyänne tilauksen voitte neuvotella asiasta asiakaspalvelumme kanssa ( tai 089 424 56 082).

Miltä palautussäännöt näyttävät?

Jos tilaamassasi tavarassa on puutteita (esim. koska painatuksessa on tapahtunut virhe), otamme tuotteen ilman muuta takaisin ja palautamme rahasi, tai lähetämme sinulle uuden paidan.

Voinko saada kustannusarvion?

Tottakai, lähetämme sinulle mielellämme tarjouksen. Ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@teamshirts.fi) ja kerro toiveistasi, ideoistasi ja designeistasi - tai käytä tätä: kysymyslomake. Saat meiltä sitten kustannusarvion yleensä 1–2 työpäivän kuluessa.

Voinko peruuttaa tai muuttaa tilaustani?

Jos haluat peruuttaa tai muuttaa tilaustasi, ota viipymättä yhteys asiakaspalveluumme (089 424 56 082). Suurimman osan muutostoiveista voimme toteuttaa ongelmitta ennen kuin tilaus menee painoon. Tilauksen statuksen voit tarkastaa asiakastililtäsi. Koska painamme tuotteet vain sinua varten, pyydämme sinua tarkistamaan ne huolellisesti ennen tilauksen jättämistä.

YHTEYS