Onko sinulla kysymyksiä?

00800 9255 2000

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miltä palautussäännöt näyttävät?

Jos tilaamassasi tavarassa on puutteita (esim. koska painatuksessa on tapahtunut virhe), otamme tuotteen ilman muuta takaisin ja palautamme rahasi, tai lähetämme sinulle uuden paidan.

Lisäksi lupaamme:

Vaikka tavara olisi virheetöntä, 30 päivän kuluessa tilauksestasi voit ongelmitta vaihtaa tuotteet, joista et pidä, toisiin tuotteisiin tai arvoseteliin seuraavaa tilaustasi varten. Tällaisessa tilanteessa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä palvelutiimiimme.

Jokainen Spreadshirtiltä tilattu tuote on uniikkikappale, joka valmistetaan käsityönä henkilökohtaisesti sinua varten. Tämä erottaa meidät klassisista postimyyntiliikkeistä. Emme voi hyllyttää palautettuja tavaroita varastoon odottamaan, että seuraava asiakas ostaa ne. Palautetut tuotteet heitetään pois tai lahjoitetaan.

Pyydämme sinua siis tarkistamaan tilauksesi tarkkaan (esim. oikeinkirjoituksen). Voit myös jättää testitilauksen ja näyttää sen ensin tiimillesi. Ja jos olette epävarmoja kokovalikoimasta, lähetämme teille painamattomia näytekappaleita. Jos olet tilannut TeamShirtsiltä, sinulla on yllä mainituista vaihto- ja palautussäännöistä riippumatta lainmukainen peruuttamisoikeus. Enemmän siitä löydät Yleisten sopimusehtojemme kohdasta § 8 ”Tietoa peruuttamisoikeudesta kuluttajille“.

YHTEYS