Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä maksutapoja on käytettävissä?

Käytössäsi ovat seuraavat maksuvaihtoehdot:

  • Luottokortti: Rahalaitoksemme huolehtii automaattisesti maksun veloittamisesta kortiltasi. Kun tietosi on vahvistettu asianmukaisesti, tilauksesi käsittely voi alkaa välittömästi.
  • PayPal: PayPal-verkkomaksupalvelun välityksellä maksat nopeasti ja yksinkertaisesti. Sillä PayPalilla annat tilitietosi vain rekisteröityessäsi ensimmäisen kerran ja sen jälkeen maksat aina vain muutamalla klikkauksella. Pankki- ja luottokorttitietosi eivät välity meille. Kun maksat PayPalilla, voimme aloittaa tilauksesi käsittelyn heti. Lisätietoa PayPalista löydät osoitteesta www.paypal.fi.
  • Etukäteismaksu / pankkisiirto: Maksutoimenpiteen aikana saat tilitiedot pankkisiirtoa varten. Muista ehdottomasti antaa tilausnumerosi maksulomakkeen viitekentässä, jotta summa pystytään yhdistämään oikeaan kohteeseen. Etukäteismaksua vastaan tehdyt tilaukset otetaan käsittelyyn vasta maksun saavuttua tilille. Siten toimitusaika saattaa pitkittyä noin 2–4 päivällä (pankkikäsittelyn keston mukaan).

Kun tilaat yrityksesi tai seurasi nimissä, osoitetietojen syöttämisen yhteydessä voit antaa erillisen laskutusosoitteen. Muista olla tarkkana tässä vaiheessa. Laskusi (osoitteen, verotunnisteen jne.) muuttaminen jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Pankkiyhteys etukäteismaksua varten

Saksan sisäiset tilisiirrot tehdään seuraavalle tilille:

Saaja: sprd.net AG
Luottolaitos: Deutsche Bank Leipzig
IBAN: DE 3886 0700 2401 2662 6100
SWIFT/BIC: DEUTDEDBLEG
Viite/viesti: TeamShirts + tilauksesi transaktionumero

YHTEYS