Luo itse puseroita

Luo itse puseroita

Valitse puseroita ja huppareita tiimillesi

Kaikki puserot

Huppareita kaikkiin tilaisuuksiin – säästä jopa 60 % tiimisi kanssa

Oletko tiimipelaaja ja haluaisit näyttää sen jo pukeutumisellasi? Siinä tapauksessa printti-huppari, svetari tai hupputakki on juuri oikea valinta sinulle. Tilasitpa sitten urheilujoukkueen jäsenenä, seuran toimihenkilönä tai vaikka vain kaveriporukalle – painatetut puserot, svetarit ja hupparit osoittavat yhteenkuuluvuutta, ja niissä kelpaa hikoilla, nauraa ja juhlia yhdessä. Ilman aikaisempaa kokemustakin suunnittelet ja tilaat tiimisi organisaattorina shopistamme huppareita, puseroita tai luomu-hupputakkeja palautusoikeuden ansiosta riskittä. Vakuutu nyt tarjonnastamme ja painata myös fleece-huppareita aivan omien persoonallisten ideoidesi mukaisesti.

Painata huppareihinne oma design

TeamShirtsin tarjonta todistaa vaikuttavasti, ettei painattamisen tarvitse olla monimutkaista eikä kallista. Yksilöllisten huppareidesi painatus ei vaadi kuin viisi työvaihetta. Aloitat työstämisen klikkaamalla punaista painiketta ja valitsemalla sitten puseron tai svetarin haluamasi värisenä. Hyödyt valtavasta hupparivalikoimastamme ja voit painattaa Bellan tai Spreadshirtin kaltaisten trendimerkkien tuotteita.  Seuraavassa vaiheessa lataat oman painatusmallisi palvelimellemme tai valitset jonkin tekstiilituotantomme valmiista printeistä. Jos haluat, voit lisätä tekstejä tai nimiä aivan omien toiveidesi mukaan. Nyt lähetät tilauksen kokoineen ja määrineen yhdellä klikkauksella TeamShirtsille, eikä kestä kauaakaan, kun valmiit puserot toimitetaan kotiisi.

Mistä meidät tunnistaa?

Monivuotisen tekstiilipainatuskokemuksemme ansiosta käytössämme on nykyään mitä erilaisimpia painatusmenetelmiä. Siten tarjoamme puseroiden ja huppareiden painatusta esimerkiksi flex-painatuksena, jolla on erittäin kestävät ominaisuudet (vielä 50 pesukerran jälkeen hyvässä kunnossa). Myös muut painatusmenetelmät, kuten flokkipainatus ja digitaalinen suoratulostus ovat ilman muuta mahdollisia. Siirtokuvapainatus on tarkoituksenmukainen valinta varsinkin, kun haluat huppariisi tai svetariisi valokuviin tai JPEG-tiedostoihin perustuvia designeja (sama pätee monimutkaisiin grafiikoihin, jotka on paras toteuttaa digitaalisena painatuksena). Kaikki TeamShirtsin painotekniikat tuottavat svetareihin ja puseroihin kestäviä värejä ja mahdollistavat useita eri logovaihtoehtoja hupullisiin puseroihin sekä t-paitoihin, housuihin, hupputakkeihin, pusakoihin ja liiveihin, pikeepaitoihin, peliasuihin tai mihin vain, mitä tarvitsetkin tilaisuuttasi varten. Klassinen collegepusero, huppari, svetari, hupullinen pusero, hupputakki, luomu-hupputakki, tekniset paidat tai naisten venepäänteiset puserot: Meillä on lähes kaikkia kuviteltavissa olevia puseroita. Luonnon hyvinvointi on lähellä sydäntäsi ja puserosi materiaaleilla on väliä? Jos haluat ottaa ekologisen näkökulman huomioon puseroiden tai svetareiden painatuksessa, luomu-huppareillamme kannat kortesi kekoon.  Sporttista tyyppiä? Hengittävät paidat, pyöreäaukkoiset puserot, treenitakit, collegepuserot ja -housut tai tekniset paidat miehille ja naisille voidaan painattaa TeamShirtsin suurtilauksista annetulla tukkualennuksella erittäin edullisesti. Monien erilaisten paitojen ja puseroiden lisäksi tarjoamme myös muita urheiluvaatteita, puhelinten suojakuoria, laukkuja, esiliinoja, baseball-lakkeja, hattuja, lasten paitoja, vauvojen vaatteita ja paljon muuta. Kurkistapa, mitä tuotesivuiltamme löytyy.

Tarvitsetko tukea?


Asiakaspalvelumme auttaa numerossa 08942456082.
Et ole varma, millainen logo sopii parhaiten joukkueellesi?
Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.
Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!
Se auttaa meitä laajentamaan tarjontaamme.