Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Golfvaatteet

Pelatkaa yhdessä

Golfvaatteet

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Pukeudu kuin ammattilainen

Golf vaatii keskittymistä. Siksi kaiken muun pitää olla kunnossa, jotta voit keskittyä täysillä pelaamiseen. TeamShirtsiltä tilaat golfvaatteet vaivattomasti, jotta sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja laadun, ulkonäön eikä palvelun suhteen. Pelaat sitten huipputasolla tai silloin tällöin kaveriporukan kanssa, nyt on teidän vuoronne loistaa golf-kentällä!

Näin helppoa on oman golfpaidan painattaminen

Golfpaita painatuksella

Kuinka suunnittelet yksilölliset golfpaidat?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä golfpaidat yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi golfpaitoihin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

Luo nyt

Valitse golf-aiheinen printti

Pikeepaidat, lippikset ja laukut painatuksella

TeamShirtsiltä löydät oikeat golfvaatteet jokaiselle kentälle. Mikä sopisikaan paremmin yhteen viheriöiden kanssa kuin tyylikäs itse suunniteltu pikeepaita golf-seuran logolla? Toki voit myös valita valmiin golf-aiheisen painatuksen laajasta valikoimastamme. Oletko kenties lähdössä goilf-matkalle ulkomaille muiden lajille omistautuneiden golffareiden kanssa? Tilaa persoonalliset golfpaidat ikimuistoiselle reissulle! Älä anna auringon häikäistä – TeamShirtsiltä löydät myön golf-asuusi sopivan lippalakin. Pikeepaitojen ja lippisten lisäksi voit tilata meiltä esimerkiksi teknisiä paitoja, laukkuja ja juomapulloja painatuksella. Golf-aiheiset vaatteet ja asusteet ovat myös mainio lahjaidea golf-fanille – tilaa vaikkapa mukit seuranne logolla koko porukalle!

Miksi TeamShirts?

Kun tilaat golfvaatteesi TeamShirtsiltä, saat tukkualennusta jo 6 kappaleesta alkaen - mahdollista on saada jopa 50 %:n alennus. Jokaisen paidan painatus voi olla erilainen, eikä ole väliä, tuleeko se etu- vai selkäpuolelle. Paitapainatuksessa laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Tarkistamme printtien laadun ja virheettömyyden vielä kerran, ennen kuin golfpaidat painetaan omissa painotiloissamme. Jos huomaatte jälkikäteen, että paidat ovat liian isoja tai pieniä, voitte lähettää ne 30 päivän kuluessa takaisin. Jos taas haluatte painattaa lisää paitoja omalla designillanne, voit avata viimeisen painatushankkeesi uudelleen ja tehdä uuden tilauksen - hinta-alennus on voimassa eikä sinulta veloiteta lisäkuluja. Asiakaspalvelumme palvelee sinua koska vain ja vastaa golfpaitojen painatusta koskeviin kysymyksiisi. Tilaa jo tänään itsellesi, pelikavereillesi tai vaikka koko golf-seurallesi! Niin isot kuin pienetkin tilaukset toimitamme ilman postikuluja.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii golf-seurallesi parhaiten? Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Paita oli helppo suunnitella ja tilaus…

Paita oli helppo suunnitella ja tilaus kävi helposti. Kokoa oli hieman vaikea arvioida ja koko XL oli hieman pienempi kuin oletin.

Kirsi Hyrkkänen

paidat painatuksella

Tilaus onnistui ihan hyvin. Suunnitteluohjelma pitäisi uudistaa, oli turhan jäykkä.

Jaana

Nopeaa toimintaa

Nopeaa toimintaa, vaikka en vielä ole paitaa saanutkaan

Mika Mykkänen

Nopea ja hyvä palvelu

Nopea ja hyvä palvelu. Paidat olivat täysin tilauksen mukaisia.

Antti Malinen

hyvä laatu ja tarpeeksi nopea.

hyvä laatu ja tarpeeksi nopea.

Snoopy

Hyvä

4/5 perustuen 361 arvosteluun