Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Treenivaatteet

Treenatkaa yhdessä

Treenivaatteet

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Treenaa täysillä TeamShirts -treenivaatteissa!

Me TeamShirtsillä tiedämme, että jokainen joukkue on ainutlaatuinen ja jokainen urheilulaji vaatii omanlaisensa treenivaatteet. Tämän vuoksi tarjoamme laajan valikoiman esimerkiksi teknisiä paitoja, urheilutoppeja ja muita treenipaitoja, treenitrikoita ja huppareita, joista voit valita mieleisesi tyylit, värit ja leikkaukset.

Näin helppoa on omien treenivaatteiden painatus

Treenitoppi

Kuinka suunnittelet yksilölliset treenivaatteet?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä treenivaatteet yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi vaatteisiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.  

Luo nyt

Laaja valikoima sporttisia printtejä

Persoonalliset treenivaatteet salille ja joogaan

Treenaaminen on helpompaa ja hauskempaa kavereiden kanssa. Haastakaa toisenne, inspiroikaa toisianne ja maksimoikaa suorituksenne – yhdessä. Näyttäkää tiimihenkenne ja erottukaa joukosta kustomoiduilla urheiluvaatteilla. Treenivatteissamme hengittävät materiaalit on yhdistetty Stretchflex-teknologiaan – näin saatte treenistänne kaiken irti, näyttäen samalla hyvältä. Oli kyseessä sitten kuntosaliharjoittelu, painonnosto, tai jooga, TeamShirtsin kustomoiduilla treenivaatteilla näytätte aina voittajilta. Designer-palvelullamme voit helposti personoida lähes mitä tahansa treenitrikoista urheilutoppeihin ja huppareihin. TeamShirts antaa sinulle täydellisen vapauden omien urheiluvaatteiden luomiseen. Helppokäyttöisen Designer-palvelumme avulla vapautat sisäisen taiteilijasi! Palvelu tukee erilaisia tiedostomuotoja, jotta voit ladata treenivaatteisiin oman logosi, motivoivan sloganin tai vaikkapa valokuvan tiimistäsi. Jos tarvitset vielä inspiraatiota tai haluat valmiin designin, kurkista galleriaamme jossa voit valita mieleisesi tuhansista ilmaisista kuntosali- ja fitness-aiheisista kuvista ja teksteistä. Voit myös helposti muokata valmiita malleja itsellesi sopiviksi muokkaamalla tekstejä, värejä ja fontteja. Jos haluat ammattilaisten neuvoja printtien suunnitteluun, grafiikkatiimimme neuvoo sinua mielellään.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii tiimillesi parhaiten?Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Erittäin hyvä

Erittäin hyvä, selkeä ja nopea asiakaspalvelu . Hyvä tilaussivu joka toimii kuten pitää

Ilari S.

Toimitus oli nopea

Toimitus oli nopea. Tuotteet vaikuttavat laadukkailta. Hinnat melko korkeat.

Venemaisteri

Hyvä

Hyvä, nopea ja sujuva palvelu.

Jannina Niskala

Tuote tuli paljon nopeammin

Tuote tuli paljon nopeammin, kuin oltiin ennustettu, siitä iso plussa! Otin ilmaisen toimituksen ja sain silti hyvät ja selkeät toimitusseurannat, missä paketti on menossa. Hupparit vaikuttavat laadukkailta (kangas sopivan paksua ja pehmeää)👍. Pieni miinus siitä, että digitaalipainatus -kohta haisi aika pahalta aluksi ja aluvaatteisiin tarttui sellaista pientä nukkaa. Kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen olen!

tyytyväinen asiakas

Laatu (kangas) ei vastannut hintaa ja…

Laatu (kangas) ei vastannut hintaa ja odotuksia. Suunnittelutyökalu oli kömpelö. Muuten ok-taso.

Ilse Rauhaniemi

Hyvä

4/5 perustuen 347 arvosteluun