Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Treenivaatteet

Treenatkaa yhdessä

Treenivaatteet

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Treenaa täysillä TeamShirts -treenivaatteissa!

Me TeamShirtsillä tiedämme, että jokainen joukkue on ainutlaatuinen ja jokainen urheilulaji vaatii omanlaisensa treenivaatteet. Tämän vuoksi tarjoamme laajan valikoiman esimerkiksi teknisiä paitoja, urheilutoppeja ja muita treenipaitoja, treenitrikoita ja huppareita, joista voit valita mieleisesi tyylit, värit ja leikkaukset.

Näin helppoa on omien treenivaatteiden painatus

Treenitoppi

Kuinka suunnittelet yksilölliset treenivaatteet?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä treenivaatteet yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi vaatteisiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.  

Luo nyt

Laaja valikoima sporttisia printtejä

Persoonalliset treenivaatteet salille ja joogaan

Treenaaminen on helpompaa ja hauskempaa kavereiden kanssa. Haastakaa toisenne, inspiroikaa toisianne ja maksimoikaa suorituksenne – yhdessä. Näyttäkää tiimihenkenne ja erottukaa joukosta kustomoiduilla urheiluvaatteilla. Treenivatteissamme hengittävät materiaalit on yhdistetty Stretchflex-teknologiaan – näin saatte treenistänne kaiken irti, näyttäen samalla hyvältä. Oli kyseessä sitten kuntosaliharjoittelu, painonnosto, tai jooga, TeamShirtsin kustomoiduilla treenivaatteilla näytätte aina voittajilta. Designer-palvelullamme voit helposti personoida lähes mitä tahansa treenitrikoista urheilutoppeihin ja huppareihin. TeamShirts antaa sinulle täydellisen vapauden omien urheiluvaatteiden luomiseen. Helppokäyttöisen Designer-palvelumme avulla vapautat sisäisen taiteilijasi! Palvelu tukee erilaisia tiedostomuotoja, jotta voit ladata treenivaatteisiin oman logosi, motivoivan sloganin tai vaikkapa valokuvan tiimistäsi. Jos tarvitset vielä inspiraatiota tai haluat valmiin designin, kurkista galleriaamme jossa voit valita mieleisesi tuhansista ilmaisista kuntosali- ja fitness-aiheisista kuvista ja teksteistä. Voit myös helposti muokata valmiita malleja itsellesi sopiviksi muokkaamalla tekstejä, värejä ja fontteja. Jos haluat ammattilaisten neuvoja printtien suunnitteluun, grafiikkatiimimme neuvoo sinua mielellään.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii tiimillesi parhaiten?Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Tilaus saapui yli viikon etuajassa

Tilaus saapui yli viikon etuajassa, ja oli juuri sitä mitä toivoimme.

Johanna Paasovaara

Tuote laadukas ja toimitus oli nopea

Tuote laadukas ja toimitus oli nopea. Sen sijaan työkalu jolla kysyttiin pelaajilta kokoja yms, ei toiminut kovin hyvin. Vastauksien sisältöihin ei päässyt täysin kiinni.

Topi Laamanen

Tilasin T-paidan omalla kuvalla

T-paita oli hyvää kangasta.

Jorma Uusi-Vähälä

Todella hyvä!

Todella hyvä! Huppari tuli aikaisemmin kuin odotin, etupuolen painatus oli hieman kirkkaampi kuin selkäpuolen, en tiedä mistä johtui, mutta minua ei tämä haittaa, laatu oli silti loistava eikä tuotteessa ole muuten moitittavaa.

Sofia Filpus

Nopeaa palvelua!

Paidat tuli lähes viikon ilmoitettua päivää aiemmin ja palvelu oli sujuvaa ja selkeää. Printit olivat hieman oletettua pienempiä, jonka vuoksi pois yksi tähti

Aati Kaarento

Hyvä

4/5 perustuen 335 arvosteluun