Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Treenivaatteet

Treenatkaa yhdessä

Treenivaatteet

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Treenaa täysillä TeamShirts -treenivaatteissa!

Me TeamShirtsillä tiedämme, että jokainen joukkue on ainutlaatuinen ja jokainen urheilulaji vaatii omanlaisensa treenivaatteet. Tämän vuoksi tarjoamme laajan valikoiman esimerkiksi teknisiä paitoja, urheilutoppeja ja muita treenipaitoja, treenitrikoita ja huppareita, joista voit valita mieleisesi tyylit, värit ja leikkaukset.

Näin helppoa on omien treenivaatteiden painatus

Treenitoppi

Kuinka suunnittelet yksilölliset treenivaatteet?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä treenivaatteet yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi vaatteisiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.  

Luo nyt

Laaja valikoima sporttisia printtejä

Persoonalliset treenivaatteet salille ja joogaan

Treenaaminen on helpompaa ja hauskempaa kavereiden kanssa. Haastakaa toisenne, inspiroikaa toisianne ja maksimoikaa suorituksenne – yhdessä. Näyttäkää tiimihenkenne ja erottukaa joukosta kustomoiduilla urheiluvaatteilla. Treenivatteissamme hengittävät materiaalit on yhdistetty Stretchflex-teknologiaan – näin saatte treenistänne kaiken irti, näyttäen samalla hyvältä. Oli kyseessä sitten kuntosaliharjoittelu, painonnosto, tai jooga, TeamShirtsin kustomoiduilla treenivaatteilla näytätte aina voittajilta. Designer-palvelullamme voit helposti personoida lähes mitä tahansa treenitrikoista urheilutoppeihin ja huppareihin. TeamShirts antaa sinulle täydellisen vapauden omien urheiluvaatteiden luomiseen. Helppokäyttöisen Designer-palvelumme avulla vapautat sisäisen taiteilijasi! Palvelu tukee erilaisia tiedostomuotoja, jotta voit ladata treenivaatteisiin oman logosi, motivoivan sloganin tai vaikkapa valokuvan tiimistäsi. Jos tarvitset vielä inspiraatiota tai haluat valmiin designin, kurkista galleriaamme jossa voit valita mieleisesi tuhansista ilmaisista kuntosali- ja fitness-aiheisista kuvista ja teksteistä. Voit myös helposti muokata valmiita malleja itsellesi sopiviksi muokkaamalla tekstejä, värejä ja fontteja. Jos haluat ammattilaisten neuvoja printtien suunnitteluun, grafiikkatiimimme neuvoo sinua mielellään.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii tiimillesi parhaiten?Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Arvostelu

Tilaustani ei voitu toimittaa matkahuollon kautta, jonka takia toimitus oli ongelmallinen. Toimituksessa ja itse paidan tuottamisessa kesti aika kauan. Paidan hinta nousi aika paljon jokaista printtiä kohti, jonka takia hinta oli melko kallis. Itse paita oli hyvälaatuinen ja mukava, ei siitä valittamista.

Aapo Norrbacka

Hyvälaatuiset tekstiili ja painatus

Paidat tulivat hyvin ajoissa ja olivat juuri suunnitelmien mukaisia. Oli helppoa seurata tilauksen edistystä. Hyvälaatuiset tekstiili ja painatus. Kiitos!

Julien M

Nopeaa ja helppoa

Tilaaminen oli nopeaa ja helppoa. Sain myös asiakaspalvelusta vastauksen nopeasti.

KAS

Nopea toimitus, hyvä laatu

Nopea toimitus, hyvä laatu

Anni

Tilaan jatkossakin!

Suunnittelutyökalu oli helppokäyttöinen. Tilauksen tekeminen oli helppoa sekä tuotteet saapuivat odotettua nopeammin! Tilasin unisex huppareita, jotka olivat hyvälaatuisia sekä printtaus toivotun mukainen.

Heikki Haapa-aho

Hyvä

4/5 perustuen 405 arvosteluun