Painata pelipaita

Painata pelipaita

Valitse paita, lisää printti, valmis!

Kaikki printit

Suunnittele pelipaitoja tiimillesi

Ammattilaistason urheilujoukkue tai after work -lenkkiryhmä – optisesti yhtenäinen liikunnallinen asu on kaikki kaikessa, kun haetaan pönkitystä yhteenkuuluvuuden tunteelle ja halutaan samalla näyttää ryhmänä hyvältä. Helppokäyttöisen paitadesignerimme avulla voit suunnitella tiimisi urheilupaidat vaivatta itse, luoda siten tiimihenkeä sekä osoittaa yhtä lailla omaperäisyyttä ja ammattimaisuutta. Kokeile saman tien ilmaiseksi ja sitoutumatta ja päästä paitaluovuutesi valloilleen! Riisu treenipuku – pue peliasu! Kokeile ilmaiseksi ja sitoumuksetta ja päästä luovuutesi valloilleen! Autamme sinua peliasujesi kaikissa suunnitteluvaiheissa ja mahdollistamme paitojen kokeilemisen etukäteen, jotta selviää minkä kokoisen pelipaidan mikäkin hauis vaatii. Käytä intuitiivista äänestystoimintoa, jotta kaikki tiimisi jäsenet ovat tyytyväisiä esim. futispaitoihinne. Sen jälkeen toimitus tulee ilman kuluja sekä huolia postilaatikkoonne. Ajat, jolloin pelipaitojen suunnittelu oli stressaavaa puuhaa ja pelaajien nimet ja selkänumerot tuottivat paljon työtä, ovat lopullisesti ohi. TeamShirts näkee vaivan puolestasi ja jättää sinulle enemmän aikaa tehdä sitä, mitä harjoittelet joka päivä.
 

Palvelu-lupauksemme

Hyödy TeamShirtsin reiluista alennuksista: Jo 6 tuotteen tilauksessa säästät 10 % – seurasi saa yhteensä jopa 60 % alennusta. Suunnittelu on lapsellisen helppoa ja jos sittenkin jokin joskus mättää, autamme mielellämme sähköpostitse ja puhelimitse. Jos logosi tai muun painatusmallisi graafinen toteutus tuottaa ongelmia, ammattimainen grafiikkaosastomme auttaa sinua peliasujesi suunnittelussa.  Kokeile saman tien TeamShirts-designeria, uudet pelipaitanne odottavat jo. Jos jalkapallo- tai lentopallopeliasunne eivät vastoin odotuksia miellytäkään teitä, takaamme rajoittamattoman 30-päiväisen palautusoikeuden. Teemme kaikkemme, jotta voitte jo pian pelata uusissa, ainutkertaisissa tiimiasuissanne. Sillä teidän tiimihenkemme on  meidän motivaatiomme!
 

Oikea pelipaita joka tilanteeseen

Valikoimastamme löydät klassisten jalkapallopaitojen ja treenitakkien lisäksi myös laajan valikoiman erityyppisiä paitoja eri materiaaleista ja erilaisin leikkauksin aina maalivahdin asuun asti. Hihattomia, pitkähihaisia ja lyhythihaisia paitoja löytyy sekä pyöreä- että V-aukkoisina ja housuja niin lyhyinä kuin pitkinäkin, ja päällimmäiseksi voit valita treenitakin tai svetarin. Mukava tai toiminnallinen – aina huippulaatua: Meille tekstiilien korkea laatu on tärkeää ja siksi käytämme paljon aikaa alihankkijoidemme valitsemiseen ja arviointiin. Miellyttävästä puuvillasta hengittävään jerseyhyn.  Valikoimastamme löytyy koko joukko paitoja ja trikoita, joihin voidaan painattaa seurasi nimi ja jotka sopivat pelipaidoiksi tai täydentävät peliasua kätevästi. Minkä tahansa valitsetkin, saat vain tuotteita, joiden laadusta menemme takuuseen. Niiden lisäksi tarjoamme useita erityisen ekologisesti tuotettuja vaatteita: Luomupuuvillasta valmistetut paitamme on tuotettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Siten voit jo peliasuja valitessasi kantaa vastuuta planeetastamme.

Tarvitsetko tukea?


Asiakaspalvelumme auttaa numerossa 08942456082.
Et ole varma, millainen logo sopii parhaiten joukkueellesi?
Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.
Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!
Se auttaa meitä laajentamaan tarjontaamme.