pelipaidat painatuksella

Pelipaidat painatuksella

Näin helppoa on oman pelipaidan painatus

Kuinka suunnittelet joukkueellesi yksilölliset peliasut?

 

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä peliasut yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi peliasuihin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

 

     Luo nyt

pelipaidat painatus

Pelipaita omalla nimellä, pelinumerolla ja logolla

Ammattilaistason urheilujoukkue tai after work -treeniryhmä – visuaalisesti yhtenäiset peliasut ovat kaikki kaikessa, kun haetaan pönkitystä yhteenkuuluvuuden tunteelle ja halutaan näyttää ryhmänä hyvältä. Helppokäyttöisen paitadesignerimme avulla voit suunnitella joukkueesi pelipaidat vaivatta itse – kokeile saman tien ilmaiseksi ja päästä luovuutesi valloilleen! Autamme sinua peliasujesi kaikissa suunnitteluvaiheissa ja mahdollistamme paitojen kokeilemisen etukäteen, jotta selviää minkä kokoisen pelipaidan kenenkin hauis vaatii. Käytä kätevää äänestystoimintoamme, jotta kaikki joukkueesi jäsenet ovat tyytyväisiä pelipaitoihinsa. Tämän jälkeen pelipaidat lähetetään teille vakiotoimituksella ilman postikuluja. Ajat, jolloin pelipaitojen suunnittelu oli stressaavaa puuhaa ja pelaajien nimet ja numerot tuottivat paljon työtä, ovat lopullisesti ohi. TeamShirts näkee vaivan puolestasi ja jättää sinulle enemmän aikaa tehdä sitä, mitä harjoittelet joka päivä.

Pelipaidat joka lajiin

Valikoimastamme löydät teknisten paitojen ja verryttelypukujen lisäksi myös laajan valikoiman erityyppisiä paitoja eri materiaaleista ja erilaisin leikkauksin aina maalivahdin asuun asti. Esimerkiksi pikeepaita painatuksella sopii moneen lajiin. Hihattomia, pitkähihaisia ja lyhythihaisia pelipaitoja löytyy sekä pyöreä- että V-aukkoisina ja housuja niin lyhyinä kuin pitkinäkin, ja päällimmäiseksi voit valita verryttelypuvun tai svetarin. Mukava tai toiminnallinen – aina huippulaatua: Meille tekstiilien korkea laatu on tärkeää ja siksi käytämme paljon aikaa alihankkijoidemme valitsemiseen ja arviointiin. Miellyttävästä puuvillasta hengittävään jerseyhyn - valikoimastamme löytyy koko joukko teknisiä paitoja ja pikeepaitoja, joihin voidaan painattaa seurasi nimi ja jotka sopivat pelipaidoiksi tai täydentävät peliasua kätevästi. Minkä tahansa valitsetkin, saat vain tuotteita, joiden laadusta menemme takuuseen. Tarjoamme myös useita erityisen ekologisesti tuotettuja vaatteita: luomupuuvillasta valmistetut paitamme on tuotettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja ympäristöystävällisesti. Siten voit jo peliasuja valitessasi kantaa vastuuta planeetastamme.

TeamShirts-edut joukkueille

Hyödy TeamShirtsin reiluista alennuksista: jo kuuden tuotteen tilauksessa säästät 10 % – voit saada yhteensä jopa 40 % alennusta! Kätevän suunnittelutyökalumme avulla säästät aikaa, kun saat peliasujen esikatseluversiot ja tilauksesi hinnan heti näkyviin. Toki voitte myös lähettää meille tarjouspyynnön, ja autamme mielellämme myös peliasujen suunnittelussa. Jos logosi tai muun painatusmallisi graafinen toteutus tuottaa ongelmia, ammattimainen grafiikkaosastomme auttaa sinua printtien suunnittelussa. Kokeile saman tien TeamShirts-designeria, uudet pelipaitanne odottavat jo! Jos peliasunne eivät vastoin odotuksia miellytäkään teitä, takaamme rajoittamattoman 30 päivän palautusoikeuden. Teemme kaikkemme, jotta voitte jo pian pelata uusissa uniikeissa peliasuissanne. Sillä teidän joukkuehenkenne on meidän motivaatiomme!

Voittakaa yhdessä
Nämäkin joukkueet ovat luoneet peliasunsa sivustollamme
Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082.
Etkö ole varma, millainen logo sopii joukkueellesi parhaiten?
Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.
Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!
Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.