Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Muki omalla kuvalla

Kahvihuoneen katseenvangitsijat

Muki omalla kuvalla

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Kahvikuppi kuvalla tai juomapullo omalla logolla

Kuvamuki, nimimuki, juomapullo omalla logolla, oluttuoppi painatuksella, emalimuki tai termosmuki omalla kuvalla - TeamShirtsin valikoimasta löydät mukit painatuksella joka tilanteeseen. Lisää mukiin oma logosi tai yhdistele ainutlaatuinen painatus valmiista printeistä ja teksteistä.

Näin helppoa on kuvamukien luominen

Kaksivärinen muki

Kuinka suunnittelet yksilölliset mukit?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta
  2. Valitse haluamasi muki ja väri

  3. Lataa oma logosi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä mukit omalla tekstillä.

  5. Valmista tuli! Suunnittelemaasi mukiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

PERSOONALLISET PAINATUKSET

Laaja valikoima valmiita printtejä

Kuvamukit, nimimukit ja mainosmukit

Muki omalla painatuksella lisää kahvihuoneen yhtenäistä ilmettä ja on helppo tapa pitää yrityksen logo näkyvillä. Kätevä nimimuki tiimin jäsenen nimellä taas helpottaa mukien tunnistamista ja auttaa lisäämään tiimihenkeä. Kestävä emalimuki tai termosmuki omalla kuvalla on ekologinen vaihtoehto kertakäyttömukeille - lisää logosi tai sloganisi näkyvyyttä painattamalla se termosmukiin tai emalimukiin, jota voi pitää mukana kahviloissa ja matkoilla. Mainosmuki omalla logolla on helppo markkinointiväline yrityksille ja järjestöille, ja kätevä lahja asiakkaille tai tapahtumien osallistujille. TeamShirtsillä voit painattaa mukien lisäksi myös oluttuopin tai juomapullon omalla logolla - painata yhtenäiset juomapullot esimerkiksi urheiluseuran jäsenille ja faneille.

TeamShirts-edut

  • TeamShirtsillä on pitkä kokemus painattamisesta, ja laatu on meille tärkeää. Tarkastamme jokaisen suunnittelumallin ennen painatusta, ja valitsemme kuhunkin tuotteeseen parhaiten sopivan painatusmenetelmän. 
  • Tiiminne säästää TeamShirtsin tukkualennusten avulla: tarjoamme 10% alennuksen jo 6 tuotteen tilauksesta, ja mahdollista on saada jopa 50% alennus. Tarjous koskee myös tilauksia, joissa on yhdistelty useita erilaisia tuotteita ja painatuksia. 
  • Tarjoamme ilmaisen vakiotoimituksen kaiken kokoisiin tilauksiin. Mikäli tarvitsette kuvamukit nopeasti, tarjoamme mahdollisuuden nopeampaan Express-toimitukseen. 
  • Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään prosessin kaikissa vaiheissa. Mikäli tarvitset apua logon tai painatusmallin suunnittelussa tai mukin valinnassa, asiantuntijamme ovat tukenasi. 
  • Haluamme, että tilaamanne mukit ovat juuri sellaisia, kuin tiiminne tarvitsee. Siksi tarjoamme 30 vuorokauden palautusoikeuden.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii ryhmällesi parhaiten? Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Nopea palvelu

Hyvin nopea palvelu

Nuutti Paijula

Huppari vastasi odotuksiani

Huppari vastasi odotuksiani. Hinta-laatu suhde hyvä

Aada Tiihonen

Tilaus onnistui täydellisesti

Tilaus onnistui täydellisesti

Nina

Virheetön tuote, DHL on huono toimittaja

Tuote on erittäin laadukas ja sellainen kuin halusinkin. Ainut moitittava asia on DHL:n käyttö toimituksessa sillä heidän kanssaan on mahdoton kommunikoida tavaran vastaanottamisesta.

Kalle Ruohonen

Toimitus oli tosi nopea

Toimitus oli tosi nopea, vaikka valitsin standarditoimitukset. T paidat ja colleget olivat laadukkaat. Collegen painatus oli hieman heikko, näytti kuin olisi jo vähän pesussa kulahtanut, muuten hyvät.

Alex Torkkel

Erinomainen

4,5/5 perustuen 447 arvosteluun