T-Shirts_Running

Juoksupaitoja jokaiseen tarpeeseen

Anna juoksuaiheidemme inspiroida

Kaikki printit

Juoksua, juoksua, juoksua ja juoksijoiden ajattelua! Se, joka ei juokse, seisoo paikallaan. Ole eturivissä, kun kesä alkaa ja uusi juoksukausi julistetaan alkaneeksi. TeamShirtsillä voit suunnitella ja painattaa sopivat juoksushortsit seuraavaan juoksutapahtumaasi. Olipa kyseessä firmojen juoksutapahtuma, maratoni tai kaupunkijuoksu: meillä on välineet, sinulla voima. TeamShirtsin juoksupaitojen painatus sujuu kuin itsestään: helpon työkalumme avulla juoksupaitasi, shortsisi tai varusteesi ovat lähtövalmiina hetkessä. Suunnittele muutamassa minuutissa vaatteen etu- ja takakappaleet omalla kuvalla ja tekstillä. Toteutamme ideasi tekstiilipainatuksena muutamassa päivässä ja toimitamme tuotteet sinulle ilman lisäkuluja. Kaikki koot, kaikki värit, miehille, naisille, lapsille, vaikkapa avaruusolennoille!

TeamShirtsillä voit painattaa muutakin kuin juoksupaitoja ja toiminnallisia paitoja. Suuresta paitavalikoimastamme löytyy oikea juoksupaita jokaiseen makuun ja vauhtiin: hahmottele kuviointi yhteen monista erilaisista paitamalleistamme ja huomioi joukkuekavereidesi yksilölliset toiveet: lyhyt- ja pitkähihaiset tai hihattomat paidat - Teamshirtsiltä jokainen saa, mitä haluaa. Juoksupaitojen lisäksi meillä on paljon hyödyllisiä treenivarusteita juoksujoukkueellenne. Vakuuta itsesi.

Kaikki tiet johtavat valitsemaan meidän juoksupaitamme. Meillä on juoksupaitoja jokaiseen tarpeeseen: kaupunkijuoksuun, firmojen juoksutapahtumaan, maratonille, vapaa-ajan juoksuharrastukseen. Logo rintaan mainokseksi firmojen juoksutapahtuaan? Sponsori kaupungin juoksutapahtumaan? Hauskoja lausahduksia juoksupaitaan maratonille? Tai ehkä haluat vain hölkätessäsi tai juoksukisaa katsoessasi pukeutua toiminnalliseen paitaan, jossa on persoonallinen kuva-aihe? Nyt nämä kaikki onnistuvat, kun painatat juoksupaitasi TeamShirtsillä. Annamme tilauksista paljousalennuksen siltä varalta, että ette ole ehtineet oikein säästää juoksujoukkueellenne tai seuraavaan firmojen juoksutapahtumaan. Seuraavassa kaupungin juoksutapahtumassa voit hankkia huomiota missiollesi itse suunnitellulla juoksupaidalla. Ja meiltä saat varusteet joka ilmastoon riippumatta siitä, mille alueelle juoksuryhmäsi seuraavaksi suunnistaa. Emme veloita postikuluja seuraavan juoksupaitasi toimituksesta. Siitä ilahtuu pomokin. Palvelua. Pyrimme tekemään juoksupaitojen suunnittelusta sinulle mahdollisimman helppoa. Joukkuen kapteenin tai organisoijan tehtävä ei enimmäkseen ole helppo. Haluamme auttaa sinua painatusprojektissa mahdollisimman paljon: neuvomme mielellämme paidan kuvaan liittyvissä asioissa, tarjoamme helposti ymmärrettävät selostukset paidan suunnitteluprosessista ja tarjoamme tilaisuuden  esitellä juoksupaidat kavereille ennen tekstiilien painamista.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa 08942456082.
Et ole varma, millainen logo sopii parhaiten joukkueellesi?
Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.
Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!
Se auttaa meitä laajentamaan tarjontaamme.