Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Juoksuvaatteet maratonille

Juoksupaitoja jokaiseen tarpeeseen

Juoksuvaatteet maratonille

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Äänestys

Paidat maratonille tai yritysten juoksutapahtumiin

Näin helppoa on oman juoksuasun suunnittelu

Painata juoksuvaatteet

Painata juoksuvaatteet

Kuinka suunnittelet tiimillesi yksilölliset juoksuvaatteet?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä juoksuasut yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi vaatteisiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

 

Luo nyt

Inspiroidu juoksuaiheisista printeistämme

Persoonalliset juoksupaidat, juoksuhousut ja juomapullot

Juoksua, juoksua ja juoksemisen ajattelua! Se, joka ei juokse, seisoo paikallaan. Ole eturivissä, kun kesä alkaa ja uusi juoksukausi julistetaan alkaneeksi. TeamShirtsillä voit suunnitella ja painattaa sopivat juoksuvaatteet seuraavaan juoksutapahtumaasi. Olipa kyseessä maraton, puolimaraton tai suunnistuskilpailu: meillä on välineet, sinulla voima. TeamShirtsin juoksuasujen painatus sujuu kuin itsestään: helpon työkalumme avulla tekniset paitasi, juoksuhoususi tai varusteesi ovat lähtövalmiina hetkessä. Suunnittele muutamassa minuutissa vaatteen etu- ja takakappaleet omalla kuvalla ja tekstillä. Toteutamme ideasi tekstiilipainatuksena muutamassa päivässä ja toimitamme tuotteet sinulle ilman lisäkuluja. Suuresta valikoimastamme löytyy oikea juoksupaita jokaiseen makuun ja vauhtiin: hahmottele kuviointi yhteen monista erilaisista paitamalleistamme ja huomioi joukkuekavereidesi yksilölliset toiveet: lyhyt- ja pitkähihaiset tai hihattomat paidat - TeamShirtsiltä jokainen saa, mitä haluaa. Juoksupaitojen lisäksi löydät meiltä joukkueellenne juoksuhousut, laukut ja juomapullot.

Maraton, viestisuunnistus vai ploggaus?

Kaikki tiet johtavat valitsemaan meidän juoksupaitamme. Meillä on juoksupaitoja jokaiseen tarpeeseen: kaupunkijuoksuun, maastojuoksuun, firmojen juoksutapahtumaan, väriestejuoksuun, maratonille, viestisuunnistukseen, vapaa-ajan juoksuharrastukseen ja ploggaukseen. Logo rintaan mainokseksi firmojen juoksutapahtuaan? Sponsori suunnistusjoukkueelle? Hauskoja lausahduksia juoksupaitaan maratonille? Tai ehkä haluat vain hölkätessäsi tai juoksukisaa katsoessasi pukeutua toiminnalliseen paitaan, jossa on persoonallinen kuva-aihe? Kaikki tämä onnistuu, kun painatat juoksupaitasi TeamShirtsillä. Annamme tilauksista paljousalennuksen siltä varalta, että ette ole oikein vielä ehtineet säästää juoksujoukkueellenne tai seuraavaan firmojen juoksutapahtumaan. Seuraavassa juoksutapahtumassa voit hankkia missiollesi huomiota itse suunnittelemallasi juoksupaidalla. Ja meiltä saat varusteet joka ilmastoon riippumatta siitä, mille alueelle juoksuryhmäsi seuraavaksi suunnistaa. Emme veloita postikuluja seuraavan juoksupaitasi toimituksesta - Siitä ilahtuu pomokin. Joukkuen kapteenin tai organisoijan tehtävä ei aina ole helppo, mutta me pyrimme tekemään juoksupaitojen suunnittelusta sinulle mahdollisimman vaivatonta. Haluamme auttaa sinua painatusprojektissa mahdollisimman paljon: neuvomme mielellämme paidan kuvaan liittyvissä asioissa, tarjoamme helposti ymmärrettävät selostukset paidan suunnitteluprosessista ja tarjoamme tilaisuuden esitellä juoksupaidat kavereille ennen tekstiilien painamista.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii joukkueellesi parhaiten?Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Hyvä

Hyvä, nopea ja sujuva palvelu.

Jannina Niskala

Tuote tuli paljon nopeammin

Tuote tuli paljon nopeammin, kuin oltiin ennustettu, siitä iso plussa! Otin ilmaisen toimituksen ja sain silti hyvät ja selkeät toimitusseurannat, missä paketti on menossa. Hupparit vaikuttavat laadukkailta (kangas sopivan paksua ja pehmeää)👍. Pieni miinus siitä, että digitaalipainatus -kohta haisi aika pahalta aluksi ja aluvaatteisiin tarttui sellaista pientä nukkaa. Kaiken kaikkiaan tosi tyytyväinen olen!

tyytyväinen asiakas

Laatu (kangas) ei vastannut hintaa ja…

Laatu (kangas) ei vastannut hintaa ja odotuksia. Suunnittelutyökalu oli kömpelö. Muuten ok-taso.

Ilse Rauhaniemi

Hyvä hinta-laatu-suhde ja nopea toimitus

Hyvä hinta-laatu-suhde ja nopea toimitus

Nea

Sivujen käytettävyys oli hyvä

Sivujen käytettävyys oli hyvä, kun teki perusasioita. Tilaus vaivatonta ja toimitus meni mukavasti.

Teemu

Hyvä

4/5 perustuen 344 arvosteluun