Onko sinulla kysymyksiä?

00800 9255 2000

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Juoksuvaatteet maratonille

Juoksupaitoja jokaiseen tarpeeseen

Juoksuvaatteet maratonille

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Äänestys

Paidat maratonille tai yritysten juoksutapahtumiin

Näin helppoa on oman juoksuasun suunnittelu

Painata juoksuvaatteet

Painata juoksuvaatteet

Kuinka suunnittelet tiimillesi yksilölliset juoksuvaatteet?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä juoksuasut yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi vaatteisiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

 

Luo nyt

Inspiroidu juoksuaiheisista printeistämme

Persoonalliset juoksupaidat, juoksuhousut ja juomapullot

Juoksua, juoksua ja juoksemisen ajattelua! Se, joka ei juokse, seisoo paikallaan. Ole eturivissä, kun kesä alkaa ja uusi juoksukausi julistetaan alkaneeksi. TeamShirtsillä voit suunnitella ja painattaa sopivat juoksuvaatteet seuraavaan juoksutapahtumaasi. Olipa kyseessä maraton, puolimaraton tai suunnistuskilpailu: meillä on välineet, sinulla voima. TeamShirtsin juoksuasujen painatus sujuu kuin itsestään: helpon työkalumme avulla tekniset paitasi, juoksuhoususi tai varusteesi ovat lähtövalmiina hetkessä. Suunnittele muutamassa minuutissa vaatteen etu- ja takakappaleet omalla kuvalla ja tekstillä. Toteutamme ideasi tekstiilipainatuksena muutamassa päivässä ja toimitamme tuotteet sinulle ilman lisäkuluja. Suuresta valikoimastamme löytyy oikea juoksupaita jokaiseen makuun ja vauhtiin: hahmottele kuviointi yhteen monista erilaisista paitamalleistamme ja huomioi joukkuekavereidesi yksilölliset toiveet: lyhyt- ja pitkähihaiset tai hihattomat paidat - TeamShirtsiltä jokainen saa, mitä haluaa. Juoksupaitojen lisäksi löydät meiltä joukkueellenne juoksuhousut, laukut ja juomapullot.

Maraton, viestisuunnistus vai ploggaus?

Kaikki tiet johtavat valitsemaan meidän juoksupaitamme. Meillä on juoksupaitoja jokaiseen tarpeeseen: kaupunkijuoksuun, maastojuoksuun, firmojen juoksutapahtumaan, väriestejuoksuun, maratonille, viestisuunnistukseen, vapaa-ajan juoksuharrastukseen ja ploggaukseen. Logo rintaan mainokseksi firmojen juoksutapahtuaan? Sponsori suunnistusjoukkueelle? Hauskoja lausahduksia juoksupaitaan maratonille? Tai ehkä haluat vain hölkätessäsi tai juoksukisaa katsoessasi pukeutua toiminnalliseen paitaan, jossa on persoonallinen kuva-aihe? Kaikki tämä onnistuu, kun painatat juoksupaitasi TeamShirtsillä. Annamme tilauksista paljousalennuksen siltä varalta, että ette ole oikein vielä ehtineet säästää juoksujoukkueellenne tai seuraavaan firmojen juoksutapahtumaan. Seuraavassa juoksutapahtumassa voit hankkia missiollesi huomiota itse suunnittelemallasi juoksupaidalla. Ja meiltä saat varusteet joka ilmastoon riippumatta siitä, mille alueelle juoksuryhmäsi seuraavaksi suunnistaa. Emme veloita postikuluja seuraavan juoksupaitasi toimituksesta - Siitä ilahtuu pomokin. Joukkuen kapteenin tai organisoijan tehtävä ei aina ole helppo, mutta me pyrimme tekemään juoksupaitojen suunnittelusta sinulle mahdollisimman vaivatonta. Haluamme auttaa sinua painatusprojektissa mahdollisimman paljon: neuvomme mielellämme paidan kuvaan liittyvissä asioissa, tarjoamme helposti ymmärrettävät selostukset paidan suunnitteluprosessista ja tarjoamme tilaisuuden esitellä juoksupaidat kavereille ennen tekstiilien painamista.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii joukkueellesi parhaiten?Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Alennuskoodit eivät toimi

No, kaiken jälkeen homma näyttää toimivan. Jouduin käyttämään aikaa paljon asioiden saamiseen kuntoon.

Jarkko

Laadukkaat tuotteet ja painatukset

Selkeä, nopea ja laadukas palvelu. Tilasimme t-paitoja painatuksella ja olemme kaikkiin tuotteisiin todella tyytyväisiä. Värit ja painatukset kestävät hyvin myös pesua.

Margit

Selkeät sivut ja nopea palvelu

Selkeät sivut ja nopea palvelu

Emilia Siipo

Suht nopea toimitus

Suht nopea toimitus, painatus nätti, vielä pesemättä, joten ei tiedä painatuksen laatua, tyytyväinen olen.

Salla Valkama

Suosittelen! 4/5

Tuotteet toimitettiin nopeammin kuin mitä oli ilmoitettu! Paidat oli helppo suunnitella, mutta printtejä ei aina pystynyt laittaa siin suureksi kun olisimme halunneet, tämä kuitenkin pieni miinus, sillä muuten paidat olivat juuri sellaiset kuin halusimmekin! 😊

Nelli

Hyvä

4/5 perustuen 489 arvosteluun