Onko sinulla kysymyksiä?

00800 9255 2000

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Jalkapallopaidat painatuksella

Voittakaa yhdessä

Jalkapallopaidat painatuksella

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Äänestys

Jalkapallopaidat ja peliasusetit

Pelaattepa jalkapalloa sitten liigassa tai muussa sarjassa, nappulaliigassa tai höntsäjoukkueessa, TeamShirtsiltä löydätte asut koko joukkueelle, seuralle ja faneille. Painatamme pelipaidat, jalkapalloshortsit, maalivahdin varusteet ja peliasusetit joukkueenne logolla, nimillä ja numeroilla. Jalkapallopaitamme on tehty laadukkaasta materiaalista kestämään niin pesut, voitot kuin tappiotkin.

Varusteita Joukkueellesi

Näin helppoa on jalkapallopaidan suunnittelu

JAKO jalkapallopaita

Painata jalkapallopaita

Kuinka suunnittelet joukkueellesi yksilölliset jalkapalloasut?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä peliasut yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi vaatteisiin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

     

     

Luo nyt

Valmiita jalkapalloprinttejä

Kaikki jalkapalloasuusi

TeamShirtsiltä joukkueenne löytää tekniset pelipaidat ja shortsit pelikentälle, verryttelypuvut ja college-housut pelireissuille sekä fanipaidat ja hupparit katsomoon. Voitte painattaa joukkueellenne myös treenikassit ja juomapullot nimillä, pelinumeroilla ja seuran logoilla, sekä esimerkiksi pipoja, lippiksiä ja mukeja fanituotteina myytäväksi. Yksilöllisesti painatetut jalkapalloaiheiset tuotteet ovat myös erinomainen lahjaidea jalkapallofanille. Vaatteista on saatavina eri värejä ja kokoja, ja tietysti myös lasten ja nuorten versioita junioripelaajille. Laajasta urheiluvaatteiden valikoimasta löydätte varmasti joukkueellenne sopivan peliasusetin varusteineen.

Laadukkaat jalkapalloasut helposti

Me TeamShirtsillä ymmärrämme, kuinka tärkeitä laadukkaat jalkapalloasut ovat joukkueen menestykselle ja tiimihengelle. Tiedämme, että pelaajat ja valmentajat tarvitsevat kaiken aikansa ja energiansa kentälle ja voittoisien hetkien valmisteluun. Tämän vuoksi teemme parhaamme, jotta yksilöllisten jalkapalloasujen painattaminen olisi joukkueellenne mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Designer-palvelumme on helppokäyttöinen ja tarjoaa valtavan valikoiman mahdollisuuksia asujen kustomoimiseen. Voit ladata oman suunnittelumallisi tai valita valmiista printeistä sekä muokata tekstejä, värejä ja fontteja. Kätevällä äänestystoiminnolla voit antaa joukkueen jäsenten valita mieleisensä version, ja pelaajat voivat myös itse lisätä kokonsa, nimensä ja pelinumeronsa.

Miksi TeamShirts?

TeamShirtsiltä joukkueenne saa reilut alennukset: Jo 6 tuotteen tilauksessa säästät 10 %, ja voit saada yhteensä jopa 40 % alennusta! Suunnittelu on todella helppoa ja tarvittaessa autamme mielellämme sähköpostitse ja puhelimitse. Jos joukkueenne logon graafinen toteutus tuottaa ongelmia, ammattimainen grafiikkaosastomme auttaa suunnittelussa. Jos jalkapalloasunne eivät vastoin odotuksia miellytäkään teitä, takaamme rajoittamattoman 30 päivän palautusoikeuden. Teemme kaikkemme, jotta voitte jo pian pelata uusissa, ainutkertaisissa jalkapalloasuissanne. Sillä teidän tiimihenkemme on meidän motivaatiomme!

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii joukkueellesi parhaiten? Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Tuli vähän ennusteesta myöhässä mutta…

Tuli vähän ennusteesta myöhässä mutta lopputulos ihan ok.

Pasi Korkeamäki

Toimiva ja luotettava

Hyvä laatu. Neljäs kerta kun tilasin täältä ja aina on tullut oikea tavara oikeaan aikaan. Hinta painatuksilla ei ole halvin, mutta ainakin saa mitä tilaa.

Jarkko

Tuotteet laadukkaita

Tuotteet laadukkaita! Säärisuojat ja jalkapallosukat vastasivat kokoaan. Kiitos!

Kaisu Erika

Oli helppoa tehdä 10 minuutissa luonnos…

Oli helppoa tehdä 10 minuutissa luonnos ja tilata paidan. Tuli luvattuun aikaan. Mainio asiakaspalvelu.

Petteri

Nopea toimitus

Express-toimitus oli todella nopea. Perjantaina tilattu hupparit ja maanantaina perillä. Laatu vaikuttaa ihan hyvältä sekä huppareissa että painatuksessa.

Tero Yli-Sipilä

Erinomainen

4,5/5 perustuen 473 arvosteluun