pipo logo

Lippikset ja pipot painatuksella

Lippikset ja pipot painatuksella

TeamShirtsiltä löydät perinteiset lippalakit, snapback-lippikset ja trucker cap-lippikset sekä pipot tupsupipoista jerseypipoihin. Lisää oma logo tai muu painatus, tai valitse laajasta valikoimasta valmiita printtejä.

Kaikki päähineet

Näin helppoa on lippisten ja pipojen painatus

Kuinka suunnittelet yksilölliset päähineet?

 

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma logosi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä lakit yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemaasi tuotteeseen parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

 

     Luo nyt

lippis omalla logolla

Lippis logolla tai pipo omalla tekstillä

Oli kyse sitten urheiluseurasta, järjestöstä tai kaveriporukasta, lippikset ja pipot omalla logolla täydentävät yhtenäiset tiimiasut. Lippikset ja pipot painatuksella luovat ryhmälle helposti yhtenäisen ilmeen ja ovat hauska lisä esimerkiksi polttariporukan asuihin. Lippis logolla tai pipo omalla tekstillä on myös hauska ja käytännöllinen lahjaidea esimerkiksi yrityksen asiakkaille tai tapahtuman osallistujille. Päähineissä painatus on hyvin näkyvillä, joten mainoslippis ja mainospipo ovat hyvä tapa lisätä yrityksen logon tai sloganin näkyvyyttä. TeamShirtsillä painatat helposti pipot ja lippikset omalla logolla tai muulla omalla painatuksella - lisäksi grafiikkatiimimme on suunnitellut valmiiksi laajan valikoiman kuvia ja tekstejä, joista voit yhdistellä mieleisesi painatuksen.

Miksi TeamShirts?

TeamShirtsillä on pitkä kokemus lippisten ja pipojen painattamisesta pienille ja isoille ryhmille, ja laatu on meille tärkeää. Tarkastamme jokaisen suunnittelumallin ennen painatusta, ja valitsemme kuhunkin tuotteeseen parhaiten sopivan painatusmenetelmän. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään prosessin kaikissa vaiheissa. Mikäli tarvitset apua yrityksen logon tai painatusmallin suunnittelussa, asiantuntijamme ovat tukenasi. Jos oikean mallin valitseminen on vaikeaa, tarjoamme mahdollisuuden mallikappaleiden tilaamiseen.

Ryhmänne säästää TeamShirtsin tukkualennusten avulla: tarjoamme 10% alennuksen jo 6 tuotteen tilauksesta, ja mahdollista on saada jopa 60% alennus. Alennuksen saat myös siinä tapauksessa, että yhdistät samaan tilaukseen useita erilaisia lippiksiä, pipoja tai muita tuotteita. Lisäksi tarjoamme ilmaisen vakiotoimituksen kaiken kokoisiin tilauksiin. Mikäli tarvitsette lippikset tai pipot nopeasti, tarjoamme mahdollisuuden nopeampaan Express-toimitukseen.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082.
Etkö ole varma, millainen logo sopii ryhmällesi parhaiten?
Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.
Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!
Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

YHTEYSTIEDOT