Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Lippikset ja pipot painatuksella

Lippikset ja pipot joka tilanteeseen

Lippikset ja pipot painatuksella

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Lippikset ja pipot painatuksella

TeamShirtsiltä löydät perinteiset lippalakit, snapback-lippikset ja trucker cap-lippikset sekä pipot tupsupipoista jerseypipoihin. Lisää oma logo tai muu painatus, tai valitse laajasta valikoimasta valmiita printtejä.

Näin helppoa on lippisten ja pipojen painatus

Lippis omalla logolla

Kuinka suunnittelet yksilölliset päähineet?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi tuote ja väri

  3. Lataa oma logosi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä lakit yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemaasi tuotteeseen parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.   

Luo nyt

Laaja valikoima valmiita printtejä

Lippis logolla tai pipo omalla tekstillä

Oli kyse sitten urheiluseurasta, järjestöstä tai kaveriporukasta, lippikset ja pipot omalla logolla täydentävät yhtenäiset tiimiasut. Lippikset ja pipot painatuksella luovat ryhmälle helposti yhtenäisen ilmeen ja ovat hauska lisä esimerkiksi polttariporukan asuihin. Lippis logolla tai pipo omalla tekstillä on myös hauska ja käytännöllinen lahjaidea esimerkiksi yrityksen asiakkaille tai tapahtuman osallistujille. Päähineissä painatus on hyvin näkyvillä, joten mainoslippis ja mainospipo ovat hyvä tapa lisätä yrityksen logon tai sloganin näkyvyyttä. TeamShirtsillä painatat helposti pipot ja lippikset omalla logolla tai muulla omalla painatuksella - lisäksi grafiikkatiimimme on suunnitellut valmiiksi laajan valikoiman kuvia ja tekstejä, joista voit yhdistellä mieleisesi painatuksen.

Miksi TeamShirts?

TeamShirtsillä on pitkä kokemus lippisten ja pipojen painattamisesta pienille ja isoille ryhmille, ja laatu on meille tärkeää. Tarkastamme jokaisen suunnittelumallin ennen painatusta, ja valitsemme kuhunkin tuotteeseen parhaiten sopivan painatusmenetelmän. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään prosessin kaikissa vaiheissa. Mikäli tarvitset apua yrityksen logon tai painatusmallin suunnittelussa, asiantuntijamme ovat tukenasi. Jos oikean mallin valitseminen on vaikeaa, tarjoamme mahdollisuuden mallikappaleiden tilaamiseen.

Ryhmänne säästää TeamShirtsin tukkualennusten avulla: tarjoamme 10% alennuksen jo 6 tuotteen tilauksesta, ja mahdollista on saada jopa 50% alennus. Alennuksen saat myös siinä tapauksessa, että yhdistät samaan tilaukseen useita erilaisia lippiksiä, pipoja tai muita tuotteita. Lisäksi tarjoamme ilmaisen vakiotoimituksen kaiken kokoisiin tilauksiin. Mikäli tarvitsette lippikset tai pipot nopeasti, tarjoamme mahdollisuuden nopeampaan Express-toimitukseen.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii ryhmällesi parhaiten? Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Nopea toimitus

Nopea toimitus, hyvä lopputulos.

Sari Kosonen

Sain mitä tilasin

Tuote oli juuri sellainen, jonka olinkin suunnitellut. Painatus ja itse tuote oli sitä mitä tilasin. Painatuksen ja tuotteen kestävyydestä en osaa vielä sanoa, sillä en ole vielä käyttänyt tai pessyt tuotetta.

Siri

Hyvä palvelu

Nopea toimitus ja tuotteet sitä mitä odottikin

Minna Fagerström

Kaikki toimi hienosti

Kaikki toimi hienosti. Tilauksesta tuotteen perille saapumiseen.

Jani Honkala

Painatus ja lähetys sujui todella…

Painatus ja lähetys sujui todella nopeasti. Paita oli täydellisen kokoinen. Tilaan uudestaankin.

Markus

Hyvä

4/5 perustuen 426 arvosteluun