Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Polttaripaita

Juhlikaa yhdessä

Polttaripaita

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Painata persoonalliset polttaripaidat

Oletko kaaso, morsiusneito tai best man ja järjestämässä parhaalle ystävällesi ikimuistoisia polttareita? Täydellisten polttareiden järjestäminen ja polttariohjelman suunnittelu voi olla työlästä, mutta täydellisten polttaripaitojen tilaaminen TeamShirtsiltä on helppoa! Meillä painatat polttaripaidat isollekin porukalle vaivattomasti, ja sinulle jää enemmän aikaa polttariteeman, polttarileikkien ja muun polttariohjelman suunnitteluun.

Näin helppoa on polttaripaitojen painattaminen

Polttaripaita Drunk in Love

Polttaripaita

Kuinka painatat yksilölliset polttariasut?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi malli ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä polttaripaidat yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemiisi polttaripaitoihin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

 

     

Luo nyt

Laaja valikoima polttariaiheisia printtejä

Valitse polttareihinne sopiva paitamalli

Team Bride vai Bachelor Party Crew?

Yhtenäiset polttariasut lisäävät ryhmähenkeä ja näyttävät hyvältä myös polttarivideolla. Oli kyseessä sitten polttarit ulkomailla, teemabileet, pub crawl tai perinteinen morsiussauna, tekevät tiimiasut polttareistanne ikimuistoiset. TeamShirtsiltä löydät laajan valikoiman polttariasuja ja -asusteita: tilaa t-paidat, topit, hupparit, lippikset, laukut ja vaikka oluttuopit hauskalla polttariprintillä. Painata paitoihin morsiamen tai sulhasen nimi tai muu oma printtisi, tai valitse valmis painatus runsaasta valikoimastamme. Team Bride, Bride to Be, Feyoncé, Bachelor Security, Groom's Drinking Team, Hangover Crew – vai sopiiko polttaripaitoihinne parhaiten kaveriporukkanne itse keksimä persoonallinen slogan? Päästäkää luovuutenne valloilleen ja suunnitelkaa yhdessä ainutlaatuiset polttaripaidat!

Miksi TeamShirts?

Meillä TeamShirtsillä on pitkä kokemus kustomoitujen tuotteiden painattamisesta, joten tuotteidemme laatuun voi luottaa. Tarkastamme jokaisen suunnittelumallin ennen painatusta, ja valitsemme kuhunkin tuotteeseen parhaiten sopivan painatusmenetelmän. Polttareiden järjestäminen isolla porukalla ei aina ole helppoa, mutta ainakin polttaripaitojen osalta se on eduksi: mitä suurempi polttariryhmänne on, sitä enemmän alennusta saatte polttaripaidoistanne – alennusta saatte jo 6 tuotteesta alkaen. Myös toimitus on ilmainen niin pienille kuin isoillekin ryhmille. Jotta saatte varmasti teitä kaikkia miellyttävät paidat, lähetämme mielellämme mallikapaleita kokeiltavaksenne. Ja jos ette jostain syystä olekaan tyytyväisiä lopullisiin polttaripaitoihinne, tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden. Aloita polttareiden suunnittelu ajoissa ja tilaa polttaripaidat jo tänään!

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii polttariporukallenne parhaiten? Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Loistava kokemus

Oli nopea palvelu ja kaikki toimi hybin

Marko H

Pelipaidat

Pelipaidat tulivat nopeasti (n. 1,5 viikkoa tilauksesta) ja painatuksessa ei ole ainakaan alkuun ollut ongelmia.

Tyko

Edullinen hinta

Edullinen hinta, nopea toimitus. Ei kai se paremmin voi mennä.

Aleksi H.

Minun arvostelu.

Hinta-laatu suhde on hyvällä tasolla.

SVETLANA KHOREVA

Hyvää palvelua

Hyvä asiakaspalvelu tuotteen suunnittelussa ja myös ongelmatilanteissa.

Maunu Ritvanen

Erinomainen

4,5/5 perustuen 458 arvosteluun