Onko sinulla kysymyksiä?

00800 9255 2000

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Kangaskassi painatuksella

Laukkuja, jotka kääntävät katseet

Kangaskassi painatuksella

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Kangaskassit, reput ja vyölaukut painatuksella

Kangaskassi painatuksella on käytännöllinen lahja ja kätevä markkinointiväline esimerkiksi yrityksille. Tavallisten kangaskassien lisäksi valikoimastamme löytyy ekologisia luomupuuvillasta ja kierrätyskankaasta valmistettuja kangaskasseja sekä reppuja, vyölaukkuja, treenikasseja ja olkalaukkuja. Lisää yrityksesi logo tai muu suunnittelemasi painatus, tai valitse laajasta valikoimasta valmiita printtejä.

Näin helppoa on kangaskassin painatus

Kangaskassi painatuksella

Kuinka suunnittelet yksilölliset laukut?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi laukku ja väri

  3. Lataa oma logosi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä laukut yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemaasi laukkuun parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

Luo nyt

Laaja valikoima valmiita printtejä

Kangaskassi omalla kuvalla, logolla tai tekstillä

Kestävä kangaskassi on ekologinen vaihtoehto muovipusseille niin ostoksilla kuin matkoillakin. Monikäyttöinen kangaskassi logolla on edullinen markkinointikeino ja käytännöllinen lahja esimerkiksi yrityksen asiakkaille. Järjestöjen jäsenille ja tapahtumien osallistujille kangaskassi logolla on mukava muisto ja kätevä tapa osoittaa ylpeyttä osallistumisesta. Kangaskassin iso pinta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten painatusten suunnitteluun, ja logo tai sanoma on siinä hyvin näkyvillä. Lisää oma logo tai slogan, tai valitse valmiista printeistä: Grafiikkatiimimme on suunnitellut valmiiksi runsaan valikoiman kuvia ja tekstejä, joista voit yhdistellä laukkuusi uniikin painatuksen.

Miksi TeamShirts?

TeamShirtsillä on pitkä kokemus kangaskassien painattamisesta, ja laatu on meille tärkeää. Tarkastamme jokaisen suunnittelumallin ennen painatusta, ja valitsemme kuhunkin tuotteeseen parhaiten sopivan painatusmenetelmän.

Ryhmänne säästää TeamShirtsin tukkualennusten avulla: tarjoamme 10% alennuksen jo 6 tuotteen tilauksesta, ja mahdollista on saada jopa 50% alennus. Lisäksi tarjoamme ilmaisen vakiotoimituksen kaiken kokoisiin tilauksiin. Mikäli tarvitsette laukut nopeasti, tarjoamme mahdollisuuden nopeampaan Express-toimitukseen.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään prosessin kaikissa vaiheissa. Mikäli tarvitset apua logon tai painatusmallin suunnittelussa tai materiaalien valinnassa, asiantuntijamme ovat tukenasi. Haluamme, että tilaamanne kangaskassit ovat juuri sellaisia, kuin ryhmänne tarvitsee. Siksi tarjoamme 30 vuorokauden palautusoikeuden.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082. Etkö ole varma, millainen logo sopii ryhmällesi parhaiten? Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa. Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla! Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

Suunnitteluohjelma oli hieno ja myös…

Suunnitteluohjelma oli hieno ja myös palvelu. Mutta tilaus ei mennyt läpi ja oli aikamoinen selvittäminen maksuissa. Meni päiviä. Mutta itse toimitus oli huippunopea sen jälkeen. Tosin ups ei löytänyt meille kun apartment numero osoitteesta ei ollut mennyt heille perille. Eli tarkistakaa systeemit 3 osapuolten kanssa: laskutus ja toimitus

Marika Juppo

Tilaus tuli täsmällisesti sovittuna…

Tilaus tuli täsmällisesti sovittuna päivänä ja päivä oli tiedossa ajoissa.Muutoinkin tilauksen tiedoista pidettiin hyvin ajan tasalla lähetetyssä sähköpostissa ja tiedot olivat selkeät jos olisi pitänyt ottaa tilauksen tiimoilta yhteyttä yms

Hannele Jokinen

Hieno pipo ja kuva siinä oli hienosti…

Hieno pipo ja kuva siinä oli hienosti tehty myös.

Juuso Hartikainen

Sähköpostitse yhteydenpito sujui hyvin…

Sähköpostitse yhteydenpito sujui hyvin ja tuotteet tulivat lopulta nopeasti, kun sain hommattua oikeanlaisen tiedoston printtiin.

Milla Korhonen

Tuotteet ovat sitä mitä pitikin.

Tuotteet ovat sitä mitä pitikin.

Kimmo

Erinomainen

4,5/5 perustuen 465 arvosteluun