kangaskassi painatus

Kangaskassi painatuksella

Kangaskassit, reput ja vyölaukut painatuksella

Kangaskassi painatuksella on käytännöllinen lahja ja kätevä markkinointiväline esimerkiksi yrityksille. Tavallisten kangaskassien lisäksi valikoimastamme löytyy ekologisia luomupuuvillasta ja kierrätyskankaasta valmistettuja kangaskasseja sekä reppuja, vyölaukkuja, treenikasseja ja olkalaukkuja. Lisää yrityksesi logo tai muu suunnittelemasi painatus, tai valitse laajasta valikoimasta valmiita printtejä.

Kaikki laukut

Näin helppoa on kangaskassin painatus

Kuinka suunnittelet yksilölliset laukut?

 

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse haluamasi laukku ja väri

  3. Lataa oma logosi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä laukut yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemaasi laukkuun parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

 

     Luo nyt

osta kangaskassi

Kangaskassi omalla kuvalla, logolla tai tekstillä

Kestävä kangaskassi on ekologinen vaihtoehto muovipusseille niin ostoksilla kuin matkoillakin. Monikäyttöinen kangaskassi logolla on edullinen markkinointikeino ja käytännöllinen lahja esimerkiksi yrityksen asiakkaille. Järjestöjen jäsenille ja tapahtumien osallistujille kangaskassi logolla on mukava muisto ja kätevä tapa osoittaa ylpeyttä osallistumisesta. Kangaskassin iso pinta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet erilaisten painatusten suunnitteluun, ja logo tai sanoma on siinä hyvin näkyvillä. Lisää oma logo tai slogan, tai valitse valmiista printeistä: Grafiikkatiimimme on suunnitellut valmiiksi runsaan valikoiman kuvia ja tekstejä, joista voit yhdistellä laukkuusi uniikin painatuksen.

Miksi TeamShirts?

TeamShirtsillä on pitkä kokemus kangaskassien painattamisesta, ja laatu on meille tärkeää. Tarkastamme jokaisen suunnittelumallin ennen painatusta, ja valitsemme kuhunkin tuotteeseen parhaiten sopivan painatusmenetelmän.

Ryhmänne säästää TeamShirtsin tukkualennusten avulla: tarjoamme 10% alennuksen jo 6 tuotteen tilauksesta, ja mahdollista on saada jopa 60% alennus. Lisäksi tarjoamme ilmaisen vakiotoimituksen kaiken kokoisiin tilauksiin. Mikäli tarvitsette laukut nopeasti, tarjoamme mahdollisuuden nopeampaan Express-toimitukseen.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään prosessin kaikissa vaiheissa. Mikäli tarvitset apua logon tai painatusmallin suunnittelussa tai materiaalien valinnassa, asiantuntijamme ovat tukenasi. Haluamme, että tilaamanne kangaskassit ovat juuri sellaisia, kuin ryhmänne tarvitsee. Siksi tarjoamme 30 vuorokauden palautusoikeuden.

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082.
Etkö ole varma, millainen logo sopii ryhmällesi parhaiten?
Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.
Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!
Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.

YHTEYSTIEDOT