Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Hupparit painatuksella

Kokekaa yhdessä

Hupparit painatuksella

Houkuttelevat alennukset

Ilmainen toimitus

Kokonaisvaltainen palvelu

Hupparit ja collegepaidat omalla painatuksella

Crew huppari

Hupparit painatuksella

Kuinka suunnittelet tiimillesi yksilölliset hupparit?

  1. Klikkaa “Luo nyt” -painiketta

  2. Valitse kustomoitavaan huppariin haluamasi malli ja väri

  3. Lataa oma designisi tai valitse valmis printti valikoimastamme

  4. Halutessasi voit vielä viimeistellä hupparit yksilöllisillä teksteillä

  5. Valmista tuli! Suunnittelemaasi huppariin parhaiten sopiva painatusmenetelmä valitaan automaattisesti.

Luo nyt

Löydä sopiva printti

Suunnittele hupparit koko porukalle – säästä jopa 60 %

Oletko tiimipelaaja ja haluat näyttää sen jo pukeutumisellasi? Siinä tapauksessa printtihuppari tai -collegepaita on juuri oikea valinta sinulle. Tilasitpa sitten järjestön jäsenenä, urheiluseuran toimihenkilönä tai vaikka kaveriporukalle – hupparit omalla kuvalla tai tekstillä osoittavat yhteenkuuluvuutta, ja niissä kelpaa hikoilla, nauraa ja juhlia yhdessä. Kätevän suunnittelutyökalumme ansiosta huppareiden suunnittelu isollekin porukalle on helppoa ja nopeaa. Huppareita, collegepaitoja, hupparimekkoja, fleece-huppareita ja luomuhuppareita - vakuutu tarjonnastamme ja painata huppareita omien persoonallisten ideoidesi mukaisesti.

Laadukas painatus huppareihin

Monivuotisen hupparipainatuskokemuksemme ansiosta käytössämme on useita erilaisia painatusmenetelmiä. Tarjoamme puseroiden ja huppareiden painatusta esimerkiksi erittäin kestävällä flex-painatuksella, joka pysyy hyvässä kunnossa vielä 50 pesukerran jälkeenkin. Myös muut painatusmenetelmät, kuten flokkipainatus ja digitaalinen suoratulostus ovat ilman muuta mahdollisia. Siirtokuvapainatus on sopiva valinta varsinkin silloin, kun haluat huppariisi tai svetariisi valokuviin tai JPEG-tiedostoihin perustuvia kuvioita - sama pätee monimutkaisiin grafiikoihin, jotka on paras toteuttaa digitaalisena painatuksena. Kaikki TeamShirtsin painotekniikat tuottavat kestäviä värejä ja mahdollistavat huppareihin useita eri logovaihtoehtoja. Klassinen collegepusero, huppari, svetari, pitkä huppari, luomuhuppari tai naisten venepäänteinen pusero - meillä on lähes kaikkia kuviteltavissa olevia puseroita. Valikoimastamme löydät myös Stanley & Stella -brändin vastuullisesti tuotettuja luomupuuvillahuppareita.

nopea toimitus mutta laatu oli…

nopea toimitus mutta laatu oli keskiverto ok Tilaan jatkossakin kyllä kun tavarat tuli hyvin ja hyvä asiakaspalvelu.

Robin Niinemets

Sivustolla oli helppoa luoda ja…

Sivustolla oli helppoa luoda ja suunnitella tuote. Toimitus oli nopeampi mitä odotin ja mikä parasta, tilaamani tuote tipahti postiluukusta suoraan kotiin! Tilaamani paita oli juuri sellainen mitä odotin ja toivoin. Kaikin puolin onnistunut tilaus. Kiitos TeamShirts!

Wilbert

Omien virheiden takia saimmekin…

Omien virheiden takia saimmekin hupparit emmekä vetoketjullisia. Myös koot ovat aika napakoita Muuten tilauksen tekeminen, eteneminen, seuranta pelasivat yrityksen puolesta hyvin. Teksti näyttää hyvältä ja materiaali kestävältä. Enimmäistä pesua ei ole tehty, katsotaan mitä tuote siitä sanoo.

Customer

Tuotteet olivat juuri sellaisia kuin ne…

Tuotteet olivat juuri sellaisia kuin ne itse olin suunnitellut (painatukset). Toimitusaika Suomeen noin 2 viikkoa, tämä kannattaa huomioida jos tilaa paitoja esimerkiksi johonkin tapahtumaan.

T. K, FIN

Nopeaa toimintaa

Nopeaa toimintaa! Ja aivan fantastinen tuote! Tilaan varmasti jatkossakin!

Jani Bergström

Hyvä

4/5 perustuen 227 arvosteluun

Tarvitsetko tukea?

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa +35 89 424 56 082.Etkö ole varma, millainen logo sopii tiimillesi parhaiten?Autamme mielellämme myös printtien suunnittelussa.Etsitkö turhaan jotain sivustoltamme? Lähetä parannusehdotuksesi meille sähköpostilla!Näin autat meitä laajentamaan tarjontaamme.