Meistä

Me TeamShirtsiläiset olemme jo kokenut joukko. Tunnemme ongelmat,
joita vastaan jokainen tiimi joutuu kamppailemaan, ja siksi olemme oppineet tekemään työmme niin hyvin.

Mitä me teemme

TeamShirts mahdollistaa yhteenkuuluvuutta ja yhteisiä kokemuksianne heijastavien vaatteiden luomisen kaikenlaisille ryhmille nopeasti ja mutkattomasti.

Vuoden 2014 keväästä alkaen olemme kehittäneet Spreadshirt-Gruppe:n itsenäisenä liiketoimintayksikkönä online-tarjonnan, jonka tarkoitus on tehdä omaperäisten, yhdenmukaisten tiimivaatteiden luomisen niin helpoksi kuin mahdollista vastuuhenkilöille – yhdistipä ryhmää sitten urheilu, business tai vaikka yksityinen tilaisuus.

Julkaisimme sivustomme lokakuussa 2014 ja siitä asti olemme jatkaneet tiimivaatteidenne suunnitteluprosessin optimointia yhä mutkattomammaksi. Toivomme vakuuttavamme teidät jatkossakin teknisillä uudistuksilla, käytännöllisillä ominaisuuksilla ja luotettavalla palvelulla. Hihoistamme löytyy vielä yksi jos toinenkin ässä. Tiimihenki on meidänkin yrityksessämme etusijalla: Hyödymme ydinbrändimme Spreadshirtin asiantuntemuksesta, tietotaidosta ja tuotantorakenteista. Yhdessä pyrimme parantamaan pienille ja isoille ryhmille suunnattua tarjontaamme entisestään. Palautteenne on meille aina erittäin tervetullutta täällä.

Sinun etusi

12 vuoden kokemus

3 miljoonaa painettua paitaa vuosittain

Henkilökohtainen palvelu ja laadunvalvonta

Toimipaikkamme