Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä painatusmenetelmiä käytämme?

Koska tarkastamme kaikkien tilaustenne designien laadun vielä kerran, valitsemme samalla myös optimaalisen painatusmenetelmän designillenne. Ette siis voi valita sitä itse suunnitteluosiossa. Otamme tietenkin toiveenne huomioon, jos ne ovat teknisesti toteutettavissa. Jätettyänne tilauksen voitte neuvotella asiasta asiakaspalvelumme kanssa ( tai 089 424 56 082).

Tarjoamme seuraavia painatusmenetelmiä:

Suora digitaalipainatus

Tilauksessasi painoväri suihkutetaan suoraan vaatteeseen ja viimeistellään kestäväksi kiinnitteellä. Digitaaliseen siirtokuvaan verrattuna printti tuntuu sen takia pehmeämmältä ja on miellyttävämpi käyttää. Runsas väriloisto säilyy kauan käsinpesussa. Suora digitaalipainatus sopii hyvin suurikokoisiin printteihin, joskin värit haalistuvat hieman ensimmäisillä pesukerroilla. Siksi tämä painatusmenetelmä on parhaimmillaan, kun halutaan ”vintage-look”: printti näyttää hieman kuluneelta, räväköitä värejä on turha odottaa. Tämä painatusmenetelmä ei sovellu vahvasti hengittäviin materiaaleihin. Sillä ei voida painattaa valokuvia.

Fleksipainatus

Tässä painotekniikassa printti leikataan sileistä, värillisistä kalvoista ja painetaan kuumalla kiinni haluttuun tuotteeseen. Painovärit ovat loistavia, kiiltävät hieman ja kontrastit ovat vahvoja. Testeissä on todettu, että painatuksen muoto ja väriloisto säilyvät vielä 100 pesukerrankin jälkeen melkein muuttumattomina. Fleksipainatus on myös joustava ja sitkeä, eivätkä ohuetkaan viivat murru. Tätä painatusmenetelmää varten printtiaineisto on ladattava palvelimelle vektorigrafiikkana.

Kirjonta

Täällä työskennellään yhä neulan ja langan avulla! Aidon langan käyttö tekee malliluonnoksistasi erittäin kestäviä, joten ne kestävät jopa intensiivisen pesun. Kirjontakoneessa on 15 värilankaa, ja se "ompelee" malliluonnoksesi värit tuotteeseen.

Ammattilaiset tarkastavat jokaisen kuvion ja muuntavat sen kirjontatiedostoksi. Tästä tärkeästä valmistelutyöstä veloitamme tällä hetkellä 24,90 € per kpl.

Kirjontaa varten kuviosi on täytettävä seuraavat vaatimukset:

  • Sen on oltava vektorigrafiikka (.svg, .ai jne.)
  • Max. 8 väriä eikä kaltevuuksia
  • Min. 1,5 mm Linjan vahvuus
  • Sen koko ei saa olla suurempi kuin 22,5 cm x 22,5 cm

Sopii optimaalisesti klassikkotuotteisiin, kuten pikeepaidat, lippikset, pipot, hupparit, takit ja esiliinat

Silkkipainatus

Silkkipaino on yksi vanhimmista painomenetelmistä, ja silkkipainatukset tehdään nykyäänkin perinteisesti käsityönä. Homman juju: Kukin printtisi väri painetaan tuotteeseen oman painoseulan läpi. Pystymme painamaan jopa 5 eri väriä. Se tarkoittaa, että ennen varsinaista painotyötä valmistetaan jopa 5 seulaa – riippumatta siitä, painetaanko niillä lopulta yksi vai tuhat tuotetta. Sen vuoksi silkkipaino kannattaa erityisesti suuria kappalemääriä painettaessa. Meiltä voi kuitenkin tilata silkkipainatuksen jo 20 kappaleen vähimmäismäärälle.

Siitä seuraa, että printtisi tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

  • Printtisi on vektorigrafiikan muodossa
  • Se sisältää korkeintaan 5 väriä
  • Vähimmäistilausmäärä on 20 identtistä kappaletta

Mutta miksi nähdä niin paljon vaivaa seuloista? Ihan yksinkertaisesti: Laatu ja hinta puhuvat puolestaan. Silkkipainatuksella aikaansaadaan loistavia painotuloksia, kirkkaita värejä ja tekstiilimäinen, hyväntuntuinen pinta. Ja: mitä isompi kappalemäärä, sitä edullisempi yksittäinen painatus.

Eikö haluamaasi painatusmenetelmää löytynyt? Selvitämme mielellämme, voimmeko auttaa sinua yhteistyössä emoyhtiömme Spreadshirtin tukkutilausosaston kanssa. Ota yhteys asiakaspalveluumme (info@teamshirts.fi).

YHTEYS