Onko sinulla kysymyksiä?

00800 9255 2000

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Security Incident July 2021

15.07.2021

Mitä on tapahtunut?

Olemme joutuneet suurella rikollisella energialla suoritetun kyberhyökkäyksen kohteeksi. Tuntematon taho on onnistunut murtamaan korkean tason turvallisuusjärjestelmämme ja pääsemään käsiksi sisäisiin tietoihimme. Ryhdyimme heti kaikkiin tarvittaviin toimiin kaiken tietojen suojaamiseksi ja selvitämme tapahtumaa systemaattisesti yhdessä ulkopuolisten kyberturvallisuusasiantuntijoiden kanssa. Hyökkäys ei kosketa liiketoimintamme ja kaikki järjestelmät toimivat tavalliseen tapaan.

Mitä tietoja hyökkäys koskee?

Hyökkäyksen kohteena ovat muun muassa asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, työntekijöiden ja ulkopuolisten palveluntarjoajien osoite- ja sopimustiedot. Lisäksi ovat vaarantuneet niiden vähemmistönä olevien asiakkaiden maksutiedot, jotka ovat maksaneet Spreadshirt-, Spreadshop- tai TeamShirts-tilauksia pankkisiirrolla tai saaneet palautuksen sitä kautta. Tähänastisten tutkimusten mukaan muiden asiakkaiden tilitietoja ei ole ollut tallennettuna hakkeroiduilla palvelimilla.

Mihin suojatoimiin olemme ryhtyneet?

Tietoturva on meille äärimmäisen tärkeää ja otamme tämän tapahtuman erittäin vakavasti. Yrityksemme tietoturvan kriisiryhmä käy tapahtumaa läpi järjestelmällisesti ulkopuolisten kyberturvallisuusasiantuntijoiden tuella. Tulemme ryhtymään lisätoimiin varmistaaksemme sen, ettei tällaista pääse enää tapahtumaan vastaisuudessa. Tutkintaviranomaisia on jo informoitu.

Mitä sinä voit tehdä?

Jos sinulla on asiakastili meillä, sen salasana kannattaa ehdottomasti muuttaa.

Ohjeita vahvoista salasanoista

  • Valitse mahdollisimman pitkä salasana
  • Älä käytä henkilötietoja, kuten syntymäaikaa
  • Käytä lukuja ja symboleja sekä isoja ja pieniä kirjaimia
  • Käytä kaikkiin tileihisi eri salasanaa
  • Muuta salasana säännöllisesti

Mistä saan lisätietoa?

Päivitämme tätä sivua jatkuvasti tuoreimmilla tiedoilla. Tule käymään uudelleen!

YHTEYS