Onko sinulla kysymyksiä?

+35 89 424 56 082

ma–pe, klo 9–18 CET
Operaattorisi tavallinen maksu kiinteään liittymään soitetusta puhelusta.

tai

Kirjoita sähköposti

tai

Pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi en voi asemoida palvelimelle lataamaani printtiä?

Jos palvelimelle lataamasi grafiikan asemointi ei onnistu, se johtuu useimmiten siitä, ettei aineisto sovellu valitsemaasi tuotteeseen. Hengittäviä materiaaleja varten tarvitsemme vektoritiedostoja. Vektorigrafiikat koostuvat viivoista, ympyröistä ja käyristä, minkä vuoksi niitä voidaan suurentaa ja pienentää ilman laadun heikkenemistä. Vektorigrafiikoiden luominen on mahdollista sellaisilla ohjelmilla kuin Corel Draw, Adobe Illustrator tai Inkscape. Luonnostellessa tulee ehdottomasti ottaa huomioon alla olevat vihjeet. Kun lataat printtiaineistosi palvelimelle, tarkistamme automaattisesti näiden ehtojen täyttymisen ja muokkaamme sitä tarpeen vaatiessa. Esimerkiksi suurennamme liian pieniä printin osia, jotta painatus pysyy myöhemmin kiinni t-paidassa. Jos automaattisia muutoksia ei voida tehdä, sinulle ilmoitetaan asiasta. Mutta ei painatus siihen kaadu. Ota yhteys palveluumme ja mainitse printin tunnus, joka näkyy palvelimelle ladattaessa. Graafikkomme muokkaavat aineistoasi painatusta varten käsityönä, täysin ilmaiseksi.

 • Koko

  Emme suosittele koon 28 x 28 cm ylittämistä, jotta designisi sopii mahdollisimman moniin tuotteisiin. Painatuksen maksimikoko on 38 x 38 cm.
 • Viivojen paksuus

  Viivojen ja muiden printin osien täytyy olla vahvuudeltaan vähintään 1,5 mm. Kahden osapinnan välinen etäisyys ei saa olla pienempi kuin 1 mm. Vinkki: Tarkistaaksesi, ovatko viivat riittävän paksuja, luo halkaisijaltaan 1,5 mm:n ympyrä ja vie se grafiikan kapeimpien kohtien päälle.
 • Värit

  Vektorigrafiikassa ei voida käyttää enempää kuin 3 väriä. Niin ikään väriliu’ut eivät ole mahdollisia.
 • Polut

  Kaikki painettavat kuvamateriaalit ja fontit on konvertoitava poluiksi. Pikseligrafiikoita ei huomioida.
 • Tiedostomuodot (formaatit)

  Tuemme seuraavia tiedostomuotoja: .svg ja .ai. Tiedostot, jotka ovat muotoa .cdr, on paras pakata .svg -muotoon. Voit myös muuntaa .png, .jpg ja muita formaatteja .svg-muotoon tällä ohjelmistolla: https://image.online-convert.com/convert-to-svg. Tämä palvelu ei kuitenkaan kata yllä mainittujen edellytysten, kuten viivojen minimivahvuuden, täyttymisen tarkastusta.

YHTEYS